u mnie wiadukt zamkneli bo grozi zawaleniem, rozpisali przetarg, po czym otworzyli jeszcze na pol roku, postawili pacholki po obu stronach, zeby nie jezdzic dana czescia bo moze sie zawalic, dali ograniczenie i czekaja
Wybór głośników O2FL
Zwiń
X
-
Wybór głośników O2FL
Zastanawiam się jakie głośniki wybrać w miejsce ori w O2FL. Drzwi zostaną wygłuszone i dodatkowo zamontuje dystanse MDF. Radio zostanie SWING - auto służbowe, więc nie będę zbytnio inwestował. Na razie wykleiłem bagażnik, żeby było trochę ciszej - pomogło bardzo. Możecie podrzucić jakieś sprawdzone zestawy odseparowane, które przyzwoicie zagrają ze swingiem ? Budżet ok 500 PLN. Wzmaka oczywiście nie planuje
-
-
podpinam się do tematu;Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
Np coś takiego: http://sklep.soundpower.pl/?p=produc...Name=mx-165-vwWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
przyznam się szczerze że dopiero zaczynam rozgryzać temat... zwrotnica będzie do tego też potrzebna?Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
z tego co czytam to na ori głośniku jest kondensator pełniący taką funkcję...Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Zamieszczone przez qbecz tego co czytam to na ori głośniku jest kondensator pełniący taką funkcję...Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
a co myślicie o http://sklep.axel2.pl/index.php?prod...ct&prod_id=356 ??
[ Dodano: Wto 09 Sie, 11 14:59 ]
kobar76, a wyciszałeś drzwi ? duża różnica w porównaniu do ori ? radyjko wyrabia ? nie chodzi mi o duuuużą głośność tylko o dynamikę. Jak z basem ?
Komentarz
-
-
Kaziunciu, miałem kiedyś w punciaku Infinity REF coś tam - to nie kappa, ale też grało bardzo przyjemnie. Tak się składa, że bedę jutro we Wrocku - bardzo chętnie bym posłuchał. koło 10:00 bedę miał chwilę podejrzewam. Da radę ?
[ Dodano: Sro 10 Sie, 11 14:09 ]
kupiłem morel tempo 6 - paczka w drodze !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kobar76Hertz DSK 165 ja mam takie i fajnie grają (na swingu bez wzmacniacza) montaż w fabryczne miejsce plus dystans (wszystko sie mieści)
[ Dodano: Pon 15 Sie, 11 08:06 ]
Zamieszczone przez kwak410kupiłem morel tempo 6 - paczka w drodze !Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
między oryginalnymi a hertz -ami słychać różnicę - (grają więcej) więcej górą, jest wiecej (jakby wyżej) w sopranach i wiecje w dole bas czysty sprężysty (bez dudnienia) i również jakby wiecej z dołu gra. Chyba w basie równica jest bardizej zauważalna bardziej "naoczna" nauszna , bas gra po prostu zupełnie inaczej dużo dużo lepiej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mike007007Hertz DSK 165 cena przyzwoita i jakość bardzo dobra.
ale przy fabryce wartej z 5 EUR to i tak postep :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez mike007007Hertz DSK 165 cena przyzwoita i jakość bardzo dobra.
ale przy fabryce wartej z 5 EUR to i tak postep :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
fan, zamontowałem na razie jedną stronę. Drzwi wyciszone GMS-04. Dystanse z MDF. Podłączyłem pod Swinga i się załamałem. Nie wiem czemu ale grają prawie tak samo jak ori. Tyle roboty ..., Na razie zganiam wszystko na wzmacniacz Swinga. Niedługo będę miał wyprowadzony sygnał niskoprądowy z radyjka i wtedy podłącze to pod wzmacniacz. Do tego czasu zrobię drugie drzwi, mam nadzieję. Na razie mi się odechciało...
[ Dodano: Pon 29 Sie, 11 21:30 ]
TomekRt, dobrze ci radzę, lepiej od razu inwestuj we wzmacniacz bo będziesz miał wrażenie, że 500 PLN na głośniki wywaliłeś w błoto. Przeczytaj mój wcześniejszy post !
Komentarz
-
Komentarz